Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
heel bijzonder enschede
Hobby & vrije tijd, Lokaal, Eten & drinken

HEEL BIJZONDER

Een lunchroom annex winkel waar je heerlijk kunt lunchen en spelletje kan kopen.

Heel bijzonder is een lunchroom annex winkel waar je heerlijk kunt lunchen en leuke spulletjes kunt kopen. De ...

Lees verder
De Heurne 47
Gesloten

Heel bijzonder is een lunchroom annex winkel waar je heerlijk kunt lunchen en leuke spulletjes kunt kopen. De medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en halen veel plezier uit hun werk bij Heel bijzonder.

In de eerste plaats maken de mensen die bij Heel bijzonder werken het zo bijzonder. Daarnaast natuurlijk ook de lekkerste koffie en thee , de speciale broodjes, de unieke sfeer en het feit dat (bijna) alles dat je ziet ook te koop is,

De medewerkers van Heel bijzonder hebben allemaal een bijzonder verhaal. Ze hebben allemaal om verschillende redenen een afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt hierbij denken aan een beperking, psychische klachten en/of lichamelijke klachten. Daarnaast werken er ook coaches die ondersteuning bieden en altijd klaar staan om vragen te beantwoorden en om meer te vertellen over “heel bijzonder”. Natuurlijk zullen ook zij zich aan jullie voorstellen de komende dagen.

De thee, koffie, meubeltjes, accessoires zijn allemaal ook te koop. Dus neem een kijkje bij deze heel bijzondere aanwinst in Enschede.

Sinds februari 2018 vind je in Heel Bijzonder ook de eerste cookie dough bar van Enschede. Met vier smaken: chocolade, pindakaas, M&M, en triple chocolate. Ook zijn er meerdere toppings, zoals oreo, karamel, salted caramel, marshmallows, chocolade krullen, discodip, kitkat, nootjes, m&m's etc.

Liefs uit Enschede – Heel Bijzonder

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Sinds kort is de Heurne een hotspot rijker: Heel Bijzonder. Deze lunchroom en winkel wordt gerund door mensen met een (grote) afstand op de arbeidsmarkt. Op de foto staat trotse eigenaar Petra die zich al jaren met hart en ziel inzet als personal coach. Bij het woord "liefste" denk ik het eerst aan mijn man en kinderen en daarna de liefde voor mijn vak.

Openingstijden

  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • 10:00 - 17:00
  • 10:00 - 17:00
  • 10:00 - 17:00
  • 10:00 - 17:00
  • 10:00 - 17:00

Contact

Heel Bijzonder

De Heurne 47

7511GZ Enschede

+31 53 5727997

[email protected]

Bekijk het menu

Route plannen

Locatiegegevens

1 Heel Bijzonder
De Heurne 47
7511GZ Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Irenegarage
Van Lochemstraat 9
7511 EG Enschede

484
2017 Liefs Uit Enschede Heel Bijzonder Marketing En Campagnes
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer