Heel bijzonder is een lunchroom annex winkel waar je heerlijk kunt lunchen en leuke spulletjes kunt kopen. De medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en halen veel plezier uit hun werk bij Heel bijzonder.

In de eerste plaats maken de mensen die bij Heel bijzonder werken het zo bijzonder. Daarnaast natuurlijk ook de lekkerste koffie en thee , de speciale broodjes, de unieke sfeer en het feit dat (bijna) alles dat je ziet ook te koop is,

De medewerkers van Heel bijzonder hebben allemaal een bijzonder verhaal. Ze hebben allemaal om verschillende redenen een afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt hierbij denken aan een beperking, psychische klachten en/of lichamelijke klachten. Daarnaast werken er ook coaches die ondersteuning bieden en altijd klaar staan om vragen te beantwoorden en om meer te vertellen over “heel bijzonder”. Natuurlijk zullen ook zij zich aan jullie voorstellen de komende dagen.

De thee, koffie, meubeltjes, accessoires zijn allemaal ook te koop. Dus neem een kijkje bij deze heel bijzondere winkel in Enschede.

In Heel Bijzonder vindt je ook de enige echte cookie dough bar van Enschede. Met vier smaken: chocolade, pindakaas, M&M, en triple chocolate. Ook zijn er meerdere toppings, zoals oreo, karamel, salted caramel, marshmallows, chocolade krullen, discodip, kitkat, nootjes, m&m's etc.

Enschede Cadeaukaart

Heel Bijzonder Lunchroom is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Heel Bijzonder

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Een van dé hotspots van de Heurne: Heel Bijzonder. Deze lunchroom en winkel wordt gerund door mensen met een (grote) afstand op de arbeidsmarkt. Op de foto staat trotse eigenaar Petra die zich al jaren met hart en ziel inzet als personal coach. Bij het woord "liefste" denk ik het eerst aan mijn man en kinderen en daarna de liefde voor mijn vak.

De locatie

Heel Bijzonder De Heurne 47 7511GZ Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek
Buitenaanzicht van Heel bijzonder in Enschede met Coockie bar - Uit in Enschede
Lunchroom Heel Bijzonder in Enschede - Uit in Enschede
Terrasse von Heel Bijzonder in Enschede - Uit in Enschede
Innenansicht von Heel Bijzonder Wonen in Enschede - Uit in Enschede
Binnentuin Heel Bijzonder De Heurne horeca Enschede - Uit in Enschede
Voorzijde van Heel bijzonder lunchroom koffietent Enschede - Uit in Enschede