Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Het Tuinhuis Enschede

HET TUINHUIS

Langere tijd een eigen accommodatie voor 1 persoon? Het 'Tuinhuis' ligt nabij het centrum van Enschede.

Vrijstaand ‘Tuinhuis’ met eigen ingang en een vloeroppervlakte van 20m2; rustig gelegen nabij het centrum van ...

Lees verder
Min. de Savornin Lohmanlaan 28
50.00

Vrijstaand ‘Tuinhuis’ met eigen ingang en een vloeroppervlakte van 20m2; rustig gelegen nabij het centrum van Enschede. Zeer geschikt voor mensen die een langere periode willen blijven.

De locatie ligt even buiten het stadscentrum van Enschede op 15-20 minuten loopafstand van het Centraal Station, het Wilminktheater / Muziekcentrum, cultuurwijk Roombeek, het Medische Centrum Twente en Revalidatiecentrum Het Roessingh. De Universiteit Twente ligt op 4 km afstand en is per fiets in 15 minuten te bereiken. Afstand toe de bushalte: 0,5 km.

De accommodatie is rookvrij, compleet ingericht en voorzien van centrale verwarming, éénpersoonsbed met onderschuifbed, gratis WiFi en interactieve TV. De complete kitchenette is voorzien van koelkast, keramische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er is een aparte douche voorzien van toilet en wastafel.

Gasten zorgen zelf voor ontbijt, lunch en avondmaaltijden. Privacy gewaarborgd, gratis parkeren voor de deur en afsluitbare fietsberging aanwezig. Er zijn fietsen te huur. De accommodatie is gelegen tegenover het G. J. van Heekpark. Er zijn diverse fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inclusief WiFi, bad- en bedlinnen en schoonmaakkosten, exclusief toeristenbelasting.

Voor langer verblijf is de accommodatie geschikt voor één persoon. Tarieven bij aanvraag / overleg, afhankelijke van de lengte van het verblijf inclusief fietsverhuur.

Openingstijden

Gehele jaar beschikbaar.

Prijzen
Per nacht (1 tot 5 nachten)€ 50.00
Contact

Het Tuinhuis

Min. de Savornin Lohmanlaan 28

7522 AP Enschede

+31(0)6 14 280 270

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Het Tuinhuis
Min. de Savornin Lohmanlaan 28
7522 AP Enschede

Het Tuinhuis kamer
Het Tuinhuis keuken
Het Tuinhuis tuin