Op de hoek van het Van Heekplein vind je het meest exclusieve warenhuis van Oost-Nederland en koop je exclusieve kleding, geuren en make-up.

Van auto’s tot lingerie en van een heerlijke lunch tot een niche parfum. Een knusse zithoek met open haard om bubbels bij te drinken, een benedenverdieping met herenmode, een nagelstudio, een pedicuresalon en haarsalon van Marc Lubach. Op zaterdag geeft een plastische chirurg gratis advies. En dit alles onder één dak!

Voor de ‘rich and famous’ in Twente heeft Desiree Kuipers, House of Snobs geopend. Zo on-Enschedees dat je het met eigen ogen moet ervaren. De attente verkoopsters geven je graag een rondleiding.

Liefs uit Enschede – House of Snobs

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Wie een voorliefde heeft voor luxe kent natuurlijk House of Snobs. Het "Liefs uit Enschede" team sprak met Nancy en Els. Volgens de dames is House of Snobs het meest exclusieve warenhuis van Nederland en hoort dit uiteraard in Enschede. Bij het woord liefste denkt Nancy aan haar lievelingsgeur: "Goodnght Kiss" en is het voor Els de liefde voor haar winkeltje.

De locatie

House of Snobs H.J. van Heekplein 1 7511 HL Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek