In2Sport is een groot park dat zich dient voor bootcamps. Hier kan je een uitdagend en gezellig bootcamp uitje voor jong en oud beleven op een uniek obstakelpark van 5000m2. Spel en wedstrijd vormen wisselen elkaar af en je leert technieken om de stormbaan over te gaan.

Actieve uitjes – Outdoor
Doe mee en ga aan de slag op een uniek bootcamp obstakelpark van 5000m2. Wil jij een uitdagend gezellig uitje? Dan zit je hier goed.

Je gaat aan de slag met uitdagende groepsopdrachten, wedstrijdelementen en daarnaast krijg je heldere uitleg om de diverse obstakels met goed gevolg te bedwingen. Ze kunnen het programma aanpassen naar jullie wensen.

Voor een bedrijfsuitjes, teambuilding, familiedag, vrijgezellenfeest, kinderfeest of een schoolactiviteit zit je hier goed. Minimumleeftijd is 6 jaar en de totale duur is ongeveer 1,5 tot 2 uur. Iedereen die algemeen fit is kan meedoen! Draag stevige (sport)schoenen en kleding die comfortabel zit.

Kids en Familie - Kinderfeestjes
Wil jij een gaaf en stoer kinderfeest op een echt bootcamp park? Samen leg je een bootcamp parcours af, bedwing je uitdagende obstakels en doe je leuke opdrachten.

Bij binnenkomst krijg je leger kleuren op je gezicht, je maakt kennis en gaat aan de slag. Op het gave park krijg je bootcamp oefeningen, bedwing je een echte bootcamp obstakels en ga je samenwerken met verschillende leuke opdrachten. Je hebt 1 pauze waar je een gezonde en ongezonde snack krijgt en onbeperkte ranja kan niet ontbreken. Minimale groepsgrootte: 6 personen. Duur: 1 uur en 45 minuten. Meer informatie vind je op de website: www.in2sport.nl/kinderfeestje.

De locatie

In2sport J. J. Van Deinselaan 26 7541 BR Enschede Route naar locatie