Of je nu een (trouw)pak nodig hebt voor je werk, een casual jeans of een goed gesneden overhemd, je vindt jouw outfit met het grootste gemak bij Jac Hensen.

Bij Jac Hensen draait het om mannen en mannenmode. Een passie die in de genen zit, want als authentiek familiebedrijf is Jac Hensen al generaties lang gericht op het kleden van mannen. Daarnaast is Jac Hensen gespecialiseerd in maatpakken, trouwpakken en grote maten. Je kunt rekenen op kwaliteit, service, advies én op eerlijke prijzen.

Dat doen ze met veel expertise en vakmanschap. Met hart voor de kwaliteit van de materialen en producten. Met persoonlijke aandacht en een deskundig advies. En met een focus op wat de klanten beweegt. Je bent van harte welkom in de vestiging in Enschede of in de webshop!

Kortom: Jac Hensen heeft alles voor mannen!

Enschede Cadeaukaart

Jac Hensen is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Jac Hensen

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Dit jaar viert Jac Hensen haar 40 jarig jubileum. Al vier generaties telt het bedrijf, de oom van Jac is destijds in Enschede begonnen en de winkel heeft, mede door het grote assortiment en uitzonderlijke maten, veel vaste klanten. Bedrijfsleider Tim is al 12 jaar met veel plezier werkzaam bij Jac Hensen. Het "liefste" voor mij zijn mijn twee kinderen, de jongste is net 4 weken oud.

De locatie

Jac Hensen De Heurne 4b 7511GX Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek