Gezellig sfeervol café waar je terecht kunt voor een kopje koffie, biertje of borrel of lunch. En bij mooi weer lekker op het terras met uitzicht op de Oude Markt.

Je kunt ook heerlijk dansen bij Jansen. Elke tweede vrijdag van de maand kun je dansen bij Jansen met DJ Rob Rolefes. En de laatste vrijdag van de maand is er Dansen bij Jansen: zoals vroeger. Disco, soul, funk, 80's, 90's wordt gedraaid op vinyl.

Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsborrel of heb je gewoon iets te vieren? Bij Jansen en Janssen kun je de zogenaamde "White Room" reserveren, een geheel witte ruimte die wordt verhuurd aan groepen tot maximaal 50 personen. Deze mooie ruimte boven Café Jansen & Janssen met een prachtig uitzicht over de Oude Markt, beschikt over een bar en een muziekinstallatie, waar je ook je eigen muziek kunt draaien.

De kunst die geëxposeerd wordt binnen Jansen & Janssen wordt met grote regelmaat vernieuwd tijdens de exposessie.

Exposessies worden eens per twee maanden op zondag in Jansen & Janssen gehouden vanaf 16.00 tot 18.00 uur. De opening wordt begeleid met een live optreden.

Enschede Cadeaukaart

Jansen en Janssen is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Jansen en Janssen

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Jansen & Janssen, een café dat niet weg te denken is van de Oude Markt! Al 34 jaar kun je hier gezellig een biertje drinken en lekker jezelf zijn. Arjen en Marijke namen in 2000 het café over, als echte Enschedeërs zijn ze helemaal thuis aan de Oude Markt. Wij spraken de medewerkers Jeanicke en Sietse, bij het woord ‘’liefste’’ denkt Jeanicke aan het drankje Aperol Spritz. Sietse zegt tijdens deze warme dagen vol overtuiging ‘’een lekker koud Weizenbiertje!’’

De locatie

Jansen en Janssen Oude Markt 10 7511GA Enschede Route naar locatie

Parkeren

Parkeer Garage Stationsplein Brammelerdwarsstraat, Binnensingelgebied 6 7511 JD Enschede Route naar parkeerplek