Jurgen Langezaal Classic biedt een ruim assortiment herenkleding van vooral Italiaanse merken, een unieke collectie voor Oost-Nederland.

Per artikelgroep is de beste specialist betrokken, waardoor het kwaliteitsniveau hoog is. Je kunt hier terecht voor zowel casual- als zakelijke kleding compleet met schoenen, de juiste accessoires en geurenlijn.

Liefs uit Enschede – Jurgen Langezaal

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

We spraken met Jurgen, de eigenaar, die zeven jaar geleden begonnen is met JL Casual & Business. Hier verkocht hij klassieke Italiaanse mode, precies naar zijn eigen smaak. Vervolgens is hij drie jaar geleden begonnen met het verkopen van designerkleding in House of Snobs, onder de naam JLsportswear. Al snel bleek het succes erg groot en zijn ze verhuisd naar een eigen pand aan het van Loenshof 15. Bij JLsportswear kun je terecht voor bekende merken als Kenzo, Moncler en Canada Goose. Daarnaast hebben ze zelfs de grootste Stone Island en Dsquared2 collectie van Overijssel! Het mooiste aan de locatie, direct naast House of Snobs, vindt hij dat ze met de omliggende winkels een geweldig aanbod hebben voor het hoge segment.

De locatie

Jurgen Langezaal Classic Van Loenshof 5 7511 HE Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek