Als je van chocolade houdt, dan is dit zeker de plek voor jou. De Bonbons en patisserie worden dagelijks vers gemaakt.

La Stans heeft een ruim assortiment handgemaakte bonbons. Tevens fantastische gebakjes en heerlijke taarten die een lust voor het oog zijn. En ze smaken fantastisch want alle grondstoffen zijn van uitstekende kwaliteit. Dus kom langs en verwen jezelf.

Workshops
La Stans biedt ook chocoladeworkshops aan. Een 3 uur durende workshop waarin je onder begeleiding van de chocolatier aan de slag gaat met het vervaardigen van chocolade producten! De kosten zijn €49,50 p.p. incl. alle gemaakte chocolade producten.

Enschede Cadeaukaart

La Stans is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – La Stans Chocolaterie & Patisserie

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Als je bij La Stans binnenloopt, krijg je gelijk zin in chocolade. Dennis wilde zijn eigen creaties verkopen in zijn eigen stad en zo opende hij in juli zijn eigen chocolaterie & patisserie. De liefste? 'Chocolade is mijn liefste! Ik ben vanaf jongs af aan al dol op chocolade maken. Het allerliefst maak ik showstukken.' Zijn favoriete soort chocolade is donkere melkchocolade.

De locatie

La Stans Chocolaterie & Patisserie Marktstraat 5 7511 CG Enschede Route naar locatie

Parkeren

Parkeer Garage Stationsplein Brammelerdwarsstraat, Binnensingelgebied 6 7511 JD Enschede Route naar parkeerplek