Deze laserarena op het Rutbeek in Enschede is een unieke combinatie van buiten en binnen lasergamen. Zo staan er tal van huisjes waar je je in kan verstoppen en er in het midden een overdekt doolhof. Dit zorgt voor een supertoffe ervaring waarbij je wisselt van buiten en binnen.

Lasergamen is een superleuk spel waarbij je niet alleen gericht moet schieten, maar ook slim moet zijn om je tegenstanders te verslaan. Goed samenwerken met je teamgenoten is daarbij heel belangrijk! Zo moet je samen goede afspraken maken over de strategie en elkaar aanmoedigen en coachen tijdens het spel voor het beste resultaat. Daarom is lasergamen niet alleen geschikt voor kinderfeestjes maar ook voor uitjes met de klas of je sportteam. Buiten spelen was nog nooit zo spannend!

Maar lasergamen dat doe je toch indoor in het donker!? Nee hoor helemaal niet! Outdoor lasergamen is eigenlijk veel leuker omdat je veel meer van de arena en dus ook andere spelers ziet. Dat zorgt ervoor dat je echt als team moet spelen in plaats van in je eentje door donkere gangetjes te lopen.

De locatie

Lasergame Warriors Blikkersmaatweg 15 7546 RJ Enschede Route naar locatie