Lutje Schipholt Hairfashion is al sinds het begin van de jaren '60 een begrip in Enschede en het oosten van Nederland op het gebied van haarmode.

Ben Lutje Schipholt heeft met zijn vakkennis, creativiteit en gedrevenheid een belangrijke bijdrage geleverd aan nieuwe haar-trends in het modebeeld van Enschede. Naast het introduceren van nieuwe trends, heeft Lutje Schipholt Hairfashion zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in verschillende technieken voor het kleuren van haar.

Lutje Schipholt Hairfashion is een echt familiebedrijf geworden, want ook de beide dochters Monique en Claudia zijn er sinds het begin van de jaren '80 werkzaam. In 2000 hebben zij het bedrijf overgenomen van hun ouders.

Er bestaan geen vaste regels voor hair, beauty en fashion. Jouw bezoek aan Lutje Schipholt Hairfashion zal een waardevolle aanvulling zijn op jouw uitstraling en zelfvertrouwen, en het allerbelangrijkste is dat je er goed bij voelt en er iedere dag van geniet.

Liefs uit Enschede – Lutje Schipholt Hairfashion

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Lutje Schipholt Hairfashion is al ruim 55 jaar een begrip in Enschede. De zussen Monique en Claudia zijn opgegroeid in de kapperszaak van hun ouders. Het was dan ook heel logisch voor hen om de zaak voort te zetten. De dagen dat ze geopend zijn is er altijd één van de zussen aanwezig. Bij het woord "liefste" denken Monique en Claudia aan liefde voor het vak, de klanten en het team!

De locatie

Lutje Schipholt Hairfashion Burgemeester Edo-Bergsmalaan 4-6 7512 AD Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek