Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
De Melkhal in Enschede

MELKHAL ENSCHEDE

In de oude Melkhal kun je onder één dak boodschappen doen, eten, drinken, slapen, werken en genieten.

De oude Melkhal wordt omgetoverd tot een bijzondere hotspot voor iedereen.

Lees verder
De Coöperatie

De oude Melkhal wordt omgetoverd tot een bijzondere hotspot voor iedereen.

In de Melkhal zitten op dit moment een aantal kantoren en een grote Jumbo supermarkt met extra lokale en regionale producten gevestigd. In het najaar van 2022 komt daar een café bij en in het begin van 2023 een hotel.

Jumbo met streekproducten

In de Melkhal is in juni 2022 een grote Jumbo geopend, die onder het label Ons Noaberschap allerlei specialiteiten van lokale en regionale producenten verkoopt.

Café Coberco

In de Melkhal opent Harald Droste Café Coberco. Hier kun je alle dagen van de week heerlijk lunchen en dineren. De keuken van Café Coberco kenmerkt zich door eenvoudige en pure smaken. Ze werken zoveel mogelijk met streekproducten. Café Coberco wil in het najaar van 2022 openen en heeft allerlei vacatures openstaan. Kijk hier voor meer informatie.

Urban Hotel Moloko

Bij de Melkhal opent Harald Droste ook Urban Hotel Moloko. Een gloednieuw hotel met een rauw en industrieel randje. Urban Hotel Moloko wordt een onbemand hotel met circa 26 kamers. Gasten kunnen boeken en inchecken met hun mobiele telefoon. Voor het ontbijt hoef je alleen maar even de Melkhal in te lopen of naar de stad te gaan! Het hotel bevindt zich op loopafstand van het station en het bruisende centrum en zal in begin 2023 openen.


Openingstijden

Contact

Melkhal Enschede

De Coöperatie

7514 AM Enschede

www.melkhal-enschede.nl/

Route plannen

Locatiegegevens

1 Melkhal Enschede
De Coöperatie
7514 AM Enschede