Midgetgolf bij Sensazia in Enschede is de perfecte invulling van je vrije tijd! Combineer een avond heerlijk wokken met de fun van midgetgolf.

Glow Monkey Golf

Op deze midgetgolf baan ga je samen met de Monkey King en zijn vrienden in een oude verlaten tempel op zoek naar het geheim achter de vermissing van de priester Tripitaka. Bij de eerste baan is het meteen raak, de vriend van Monkey King (Sandy) is in een valstrik gestapt en hangt hulpeloos boven de baan. Om hem te bevrijden moet je de obstakels (de sandalen, ketting en bijl van Sandy) op de baan zien te vermijden. In de volgende banen zal je precisie steeds meer op de proef worden gesteld. Gaat het jou lukken om priester Tripitaka te bevrijden?

Marco Polo Golf
Deze midgetgolfbaan is geïnspireerd op de reizen van de Venetiaanse handelaar Marco Polo. In opdracht van de keizer Koebilai Khan reist hij naar China en jij gaat met hem mee! Op de Marco Polo midgetgolfbaan waan je jezelf in het China van de 13e eeuw. De banen zijn een afspiegeling van het leven in die tijd. Zo heb je de rijstvelden, een enorme pagode en natuurlijk draken! De laatste baan is het paleis van de keizer. Op deze baan probeer je de bal tussen de standbeelden door in de handen van de keizer te spelen. Als de bal geput is, klinkt er luide muziek en word je door de keizer bedankt voor het maken van de lange reis!

De locatie

Midgetgolf & Glowgolf Enschede Colosseum 80 7521 PT Enschede Route naar locatie