Deze Irish Pub is ingericht zoals je van Molly verwacht: sfeervol en intiem. Vanaf de praattafels aan het raam heb je een geweldig uitzicht over de Oude Markt.

Molly Malone is een echte Ierse pub aan de Oude Markt in Enschede.
Je kunt de eerste verdieping van deze kroeg afhuren voor besloten feestjes. Als je zin hebt in een feestje met een gezellige en ontspannen sfeer, zit je hier namelijk echt goed. Je zult er geen Hollandse krakers voorbij horen komen, maar dat is ook wel eens fijn. Op maandag is hier de populaire pubquiz en dan is het echt vol.

Liefs uit Enschede – Molly Malone

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Een klein beetje Ierland in Enschede... We hebben het natuurlijk over Molly Malone aan de Oude Markt! We spreken Dirk, de assistent bedrijfsleider. ''Wat wij doen en hoe wij zijn is echt Iers, een soort standaard voor een Irish pub, je weet hier altijd wat je krijgt. Dat is het fijne aan een Irish pub, gezelligheid gegarandeerd.'' En de liefste? ''Daarbij denk ik toch echt aan een koud Guinness biertje op het terras.''

De locatie

Molly Malone Oude Markt 11 7511 GA Enschede Route naar locatie

Parkeren

Parkeer Garage Stationsplein Brammelerdwarsstraat, Binnensingelgebied 6 7511 JD Enschede Route naar parkeerplek