Monkey Town is een leuk en spannend indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Bij Monkey Town vind je alles wat je nodig hebt voor een dag vol spanning en beleving onder één dak.

Monkey Town Enschede is geschikt voor de allerkleinsten tot kinderen die in groep acht zitten. Er kan niet alleen in het grote speeltoestel gespeeld worden, ook zijn er gigantische glijbanen, trampolines met schuine wanden om spectaculaire sprongen te maken, een zeer ruime peuterzone met ballenbakken, een heuse floater en meerdere speelelementen en is een potje lasergame gratis bij elk entree en elk feestje!

Voor de ouders is er een comfortabele horecagelegenheid waar rustig kan worden genoten van versie koffie en andere lekkernijen.

Ook kunnen er hele leuke kinderfeestjes worden georganiseerd. Bij Monkey Town wordt de jarige in het zonnetje gezet en gezorgd voor een onvergetelijke dag! De jarige ontvangt natuurlijk een cadeau van Monkey Town. Kom jij ook je kinderfeestje vieren bij Monkey Town?

Peuterochtend Monkey Town Enschede

Op doordeweekse dagen, buiten vakanties en feestdagen om, zijn er speciale peuterochtenden.

Enschede Cadeaukaart

Monkey Town Enschede is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Monkey Town Colosseum 82 7521 PT Enschede Route naar locatie