Bij NOVI Gran Caffé kun je heerlijk Italiaans eten. Kom langs voor ontbijt, lunch, koffie, borrel of een gezellige bijeenkomst.

Uit eten in Italiaans georiënteerde stijl kan bij Novi. In een warme omgeving, waar gebruik is gemaakt van veel natuurlijke materialen, kun je genieten van Italiaanse gerechten zoals verse pasta’s, een heerlijke Manetti koffie met huisgemaakte tiramisu en een heerlijk, koud Peroni biertje. NOVI heeft een uitgebreide kaart met lunch en dinergerechten, maar ook een steeds wisselend maand- of dagmenu.

Enschede Cadeaukaart

Novi is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede - Novi

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

In september 2014 zijn Joris en Maxime begonnen met NOVI Gran Caffè. "We komen zelf uit Hengelo en Borne en waren aanvankelijk op zoek naar een locatie daar. We zijn achteraf heel erg blij dat we voor Enschede hebben gekozen. Hier aan de Oude Markt hebben we het concept waarin we geloven, samen met ons team, goed kunnen neerzetten. De allerliefste? Ons zoontje! Als hij later groot is wil hij dan ook kok én politieagent worden!"

De locatie

NOVI Gran Caffè Oude Markt 2 7511GA Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek