Ooievaar & Co staat voor kwaliteit, veiligheid en functionaliteit die ze waarborgen

Ooievaar & Co staat voor kwaliteit, veiligheid en functionaliteit die ze waarborgen met merken als Meyco, Jollein, Chewies and More, BIBS, Koeka, Happy Baby en nog veel meer…

Naast de service die Ooievaar & Co biedt, vinden ze het belangrijk om alle tijd voor je te nemen om je naar wens te kunnen informeren over de verschillende producten. Zo krijg je hier een persoonlijk en deskundig advies over oa. veilig slapen en alles wat je voor je baby nodig hebt.

Van babykamer tot raambekleding (tevens binnen zonwering en horren), van bed en badartikelen tot originele accessoires, je vindt het bij Ooievaar & Co. Natuurlijk kun je bij Ooievaar & Co terecht voor een origineel (kraam)cadeau. Vind je het moeilijk om zelf een keuze te maken uit het assortiment? Koop een cadeaubon! Van je aankoop wordt een feestelijk cadeau gemaakt.

Nabij het centrum, (betaald) parkeren voor de deur. Op de website kun je ook online shoppen en kun je gebruik maken van de gratis bezorgservice in Enschede en omstreken.

Enschede Cadeaukaart

Ooievaar & Co is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Ooievaar & Co Lipperkerkstraat 43 7511 CT Enschede Route naar locatie