Paintball Warriors

PAINTBALL WARRIORS

Paintball is een spannende activiteit die garant staat voor ludieke situaties en veel plezier. Een belangrijk onderdeel van paintball is communicatie en samenwerken.

Paintball mag niet ontbreken bij een vrijgezellenfeest. De vrijgezel zal dit niet snel vergeten!

Lees verder
Blikkersmaatweg 15

Paintball mag niet ontbreken bij een vrijgezellenfeest. De vrijgezel zal dit niet snel vergeten!

Paintball is daarom ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding. Maar bovenal is paintball gewoon leuk en moet je het een keer gedaan hebben. Paintballwarriors is dé plek in Twente voor een onvergetelijke dag vol actie, spanning en plezier!

Enschede (Recreatiepark Het Rutbeek)
Enschede is gelegen in Twente in het zuidoosten van de provincie Overijssel. In de nabijheid van Enschede liggen o.a. de plaatsen Haaksbergen, Hengelo, Hof van Twente, Delden, Gronau (Duitsland) en Vreden (Duitsland). Kom je uit deze regio en wil je paintball spelen dan ben je bij paintballwarriors aan het juiste adres en is de locatie Enschede de beste keuze.

Oldenzaal (Recreatiepark Het Hulsbeek)
Oldenzaal is gelegen in het oosten van Twente. Het is gelegen nabij de Duitse grens en de autosnelweg A1. In de nabijheid van Oldenzaal liggen o.a. de plaatsen Almelo, Hengelo, Borne, Losser, Nordhorn (Duitsland) en Bad Bentheim (Duitsland). Kom je uit deze regio en wil je paintball spelen dan ben je bij paintballwarriors aan het juiste adres en is de locatie Oldenzaal de beste keuze.

Contact

Paintball Warriors

Blikkersmaatweg 15

+31 6 54213670

Route plannen

Locatiegegevens

1 Paintball Warriors
Blikkersmaatweg 15
Enschede

Paintballkinderfeest2
Paintballkinderfeest5
Paintballvrijgezellenfeest1
Paintballvrijgezellenfeest2