Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Prismare Enschede

PRISMARE

Prismare is het Hart van Roombeek. Je vind hier talrijke verschillende voorzieningen.

Prismare is het Hart van Roombeek. Het cluster kent talrijke voorzieningen zoals de Brede School, een levendig...

Lees verder
Roomweg 167d
10:00 - 17:00

Prismare is het Hart van Roombeek. Het cluster kent talrijke voorzieningen zoals de Brede School, een levendig jongerencentrum, de bibliotheek en diverse kinderdagverblijven.

In Prismare is altijd wat te doen! Daar zijn ze trots op. Kom ook eens kijken of meedoen. Naast de 20 ‘vaste bewoners’ van Prismare hebben ruim 30 verenigingen hun stek aan de Roomweg 167d gevonden. Zij organiseren regelmatig allerlei activiteiten. Zij komen bijvoorbeeld wekelijks repeteren, trainen of vergaderen in één van de vele multifunctionele ruimtes in Prismare. Voor elk wat wils dus! Op zoek naar een leuke activiteit of hobby? Kom dan gerust eens een kijkje nemen.

Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden van Prismare. De medewerkers van het I-Punt van Prismare vertellen je hierover graag meer. Ook kunnen zij je informeren over de huisgenoten en activiteiten in de wijk.

Bij het I-Punt in Prismare kun je ook terecht voor theaterkaarten en voor leuke cadeaus uit de Top-Art winkel! Tot ziens in Prismare!

Theater Prismare
In Theater Prismare kun je het hele seizoen genieten van betaalbaar TopTheater. Het aanbod is divers; van cabaret, revue en toneel tot concerten, muziektheater en kindervoorstellingen. Verschillende amateurgezelschappen maken geregeld gebruik van het sfeervolle theater. Daarnaast vinden er ook regelmatig debatten en lezingen plaats.

De koffie staat klaar bij Schenk Atelier Katoen!
Je wordt er van harte welkom geheten door de enthousiaste mensen met een beperking die de koffieschenkerij en het atelier van Estinea gaan runnen. Bij Katoen kun je terecht voor een lekker kopje koffie,thee, fris en een kleine kaart met o.a. verse appeltaart en heerlijke tosti's. Het Schenk Atelier zit in Prismare, Roombeek en wil graag dé koffiekamer van Roombeek worden. Naast de horeca-activiteiten is het ook een het atelier van waaruit cliënten op kleine schaal aan houtbewerking en creatieve werkvormen doen. Katoen is elke maandag tot vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend.

Workshopatelier
In het Workshopatelier bij Prismare is van alles te beleven. Schilderen, beeldhouwen, een prachtig boeket bloemen schikken of uw eigen sieraad maken. Onder deskundige begeleiding heb je het zo onder de knie. Kom workshoppen bij Prismare.

Arrangementenspecialist Cognit
Op zoek naar een verrassend uitje, een volledig en op maat gesneden arrangement óf een spannende ontdekkingstocht? Dan is Roombeek de basis; Cognit van Prismare graag uw gastheer! Cognit verzorgt o.a. rondleidingen door Roombeek, maar ook fietstochten of spannende spellen door Roombeek.

Top-Art Winkel
Top Art is een initiatief van Estinea, een organisatie voor zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Top Art is een winkel met een verhaal en een plek om -ook na werktijd- nog snel een leuk cadeau te kopen!

Exposities
In Prismare staat het bol van de kunst. Je vind er prachtige kunstwerken en doorlopend wisselende exposities.

Openingstijden

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag
 • Zondag
 • 08:30 - 23:00
 • 08:30 - 23:00
 • 08:30 - 23:00
 • 08:30 - 23:00
 • 08:30 - 23:00
 • 10:00 - 17:00
 • 10:00 - 17:00

Contact

Prismare

Roomweg 167d

7523 BM Enschede

+31 53 4757455

www.prismare.nl

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Prismare
Roomweg 167d
7523 BM Enschede

Routes langs deze locatie