Oergezellig café aan de Oude markt, waar het heerlijk vertoeven is op het terras in de zomer en binnen aan de bar met een drankje en een hapje.

Met meer de 100 biertjes in de verkoop is er voor ieder wat wils. Het personeel kan je alles over deze biertjes vertellen, dus wees niet bang om vragen te stellen. Verder hebben ze vaak diverse culturele activiteiten, kijk voor meer info op het programma-overzicht op de website.

Liefs uit Enschede – Proeflokaal België

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Op de foto zie je Anouk en haar rechterhand Iris. Proeflokaal België is opgericht vanuit een fascinatie voor België. En als je aan België denkt, denk je aan bieren die met vakmanschap gebrouwen zijn. Anouk heeft gastvriendelijkheid en tevredenheid hoog in het vaandel staan, ze wil graag iedereen gelukkig maken. Daarom kun je naast de vele biersoorten ook bij Proeflokaal België terecht voor een kop koffie met een heerlijk stuk taart: “we zijn er voor iedereen”.

Bij het woord liefste denkt Iris aan een Duveltje na een lange dag op het terras. En Anouk wenst ons over 20 jaar nog steeds veel liefs uit België.


De locatie

Proeflokaal België Oude Markt 20 7511 GB Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek
Proeflokaal Belgie bierproeverij eten drinken Enschede - Uit in Enschede
Personeel met een bordje van Liefs uit Enschede bij Proeflokaal België - Uit in Enschede
Een biertje dat getapt wordt bij Proeflokaal België in Enschede - Uit in Enschede