Kleding uit de collectie van Tommy Hilfiger, State of Art en nog veel meer is hier te vinden.

In de winkel van Ronald Hazenhoff hangen de nieuwe collecties allemaal klaar. In prachtige kleuren en tinten representeren de collecties de casual sportieve stijl. Of zoals Ronald het zelf noemt de ‘modern classics’, voor zowel dames als heren. Kwaliteitsmerken als Tommy Hilfiger, State of Art, Cavallaro, Camp David, Cast Iron, Josephine & Co, New Zealand Auckland, Van Santen & Van Santen, L'Argentina en niet te vergeten de heerlijke broeken van Mac en Para Mi vind je hier.

Je krijgt vanzelf zin in het komende seizoen als je de gezellige kledingzaak van Ronald binnenloopt. Naast de verschillende seizoenscollecties biedt de winkel ook diverse mode accessoires zoals leren riemen, basic t-shirts van Alan Red, sokken en horloges. Je kunt hier je complete outfit samenstellen. Uiteraard krijg je deskundige hulp, want service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Ronald Hazenhoff.

Ga gewoon een kijkje nemen, de koffie staat klaar!

Enschede Cadeaukaart

Ronald Hazenhoff Men and Womenswear is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Ronald Hazenhoff Men and Womenswear

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Ronald begon meer dan 10 jaar geleden in de Haverstraatpassage als franchiser voor Newport Blue. Dit modebedrijf ging na een jaar failliet en is Ronald op eigen kracht doorgegaan met Ronald Hazenhoff. Je vindt hier een uitgebreide collectie casual dames- en herenkleding van diverse merken. "Bij het woord liefste denk ik aan mijn man Olav met wie ik al meer dan 20 jaar samen ben en aan onze allerliefste labrador Karel. Karel is dan ook een vaste medewerker met een hoog knuffelgehalte".

De locatie

Ronald Hazenhoff Men and Womenswear Haverstraatpassage 41 7511 EV Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek
Buitenkant van de winkel van Ronald Hazenhoff in Enschede - Uit in Enschede