Met Rosee heeft eigenaresse Hermie een uniek concept gecreëerd. In de collectie zie je haar persoonlijke creativiteit terug en haar kijk op trends en mode.

Bij Rosee shop je niet alleen vele bijzondere merken, maar creëer je samen met Hermie en haar team een persoonlijke stijl.

Rosee beschikt over een rijke collectie die een vernieuwde blik laat schijnen op mode voor de vrouw van nu. Ontdek en leer de merken kennen die elk met een eigen verhaal zich op unieke wijze onderscheiden.

Personal Stylist Hermie creëert een unieke stijl en vertegenwoordigt een eigen modetaal, die jouw persoonlijkheid en uitstraling benadrukt.

Liefs uit Enschede – Rosee Fashion & Styling

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Hermie is eigenaresse van Rosee Fashion & Styling waar de hipste merken uit binnen- en buitenland exclusief verkrijgbaar zijn. Ik heb gekozen om me in Enschede te vestigen omdat deze stad veel mogelijkheden biedt voor mij als stylist en personal shopper. En een stad met een groot winkelaanbod trekt veel bezoekers. "Liefste" betekent voor mij: een glimlach, fijn gevoel, mijn dochter, mijn man, mooie verhalen en dierbare klanten

De locatie

Rosee Fashion & Styling Haverstraatpassage 84 7511 EZ Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek