Route Du Soleil is één van de grootste verkooppunten van Maison Lampe Berge Paris. Ook kun je hier terecht voor refil en navullingen of ontdek de Parfum serie en collecties geuren en Autoparfums.

Een gezellige winkel die sinds 1994 vanuit het pand aan de Haverstraatpassage hun passie voor wonen, eten en leven met jullie deelt. Ze hebben wekelijks nieuwe inkoop en trachten alle nieuwe trends te vertalen in de winkel.

Liefs uit Enschede – Route du Soleil

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Debby is eigenaresse van Route Du Soleil, een gezellige cadeauwinkel in de Haverstraatpassage. Debby is geboren en getogen Enschedese en daarom lag het ook voor de hand om hier een winkel te beginnen. We zitten op ruim 20 jaar op deze locatie en hebben veel leuke klanten waarvan bijna 60% uit Duitsland afkomstig is. Leuk weetje is dat we in één van de oudste pandjes van Enschede zitten. Bij het woord "Liefste" zeg ik: mijn man en dochter!

De locatie

Route du Soleil Haverstraatpassage 39 7511 EV Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek