Dé plek voor een verlaat ontbijt, een kopje koffie met een krant of tijdschrift, een Grolsch of fris op het terras, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een "High tea" met van alles uit eigen bakkerij, een diner of dagschotel, ook aansluitend op een theater of film bezoek.

Sam Sam is gevestigd aan één van de gezelligste pleinen van Nederland: dé Oude Markt in Enschede. Dit gezellige plein, in het centrum, is gesitueerd om de Oude Kerk en huisvest allemaal (eet-)cafés.

Sam Sam heeft in de serre en in het café-gedeelte 46 tafels en een grote leestafel waarmee we zo'n 150 gasten kunnen plaatsten. Bovendien hebben ze in de zomer op het terras 31 tafels met ruim 110 plaatsen.

Speciaal voor de jonge gasten heeft Sam Sam een kaart samengesteld: van kipstaafjes tot peuterfriet, van kroket tot stoofpotje voor de wat oudere kinderen. Op deze kaart staat een kleurplaat - keuze uit zes verschillende platen - die ze aan tafel kunnen inkleuren. En als ze klaar zijn met eten, mogen ze zelf een ijsje maken in de bakkerij! Voor de allerkleinsten zijn er kinderstoelen of zittingverhogers aanwezig. Je kunt aangeven of je kind gelijk met de rest het hoofdgerecht krijgt of juist iets eerder of later. De keuken houdt hier rekening mee.

Enschede Cadeaukaart

Sam Sam is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Sam Sam Oude Markt 15-17 7511 GA Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek