De Stichting Art Twekkelo (SART) geeft workshops en cursussen op het gebied van bronzen beelden maken (bronsgieten). Een bijzondere activiteit voor Enschede!

Een workshop bronzen beelden maken bestaat uit een 3-daagse workshop op een zaterdag en een zondag van 09:30 - 16:30uur (inclusief lunch) en nog een zaterdag van 09:30 - 12:30uur (bronsgieten). In deze workshop ben je bezig met het modelleren van een sculptuur (was), invormen (mallen maken) en bronsgieten. Deze workshop bronzen beelden maken kost €295,- (inclusief materialen).

De cursus bronzen beelden maken bestaat uit 10 avonden van 2,5uur onder professionele begeleiding. In deze cursus ben je bezig met modeltekenen, modelleren van het sculptuur (was), invormen (mallen maken), bronsgieten en het sculptuur bewerken. Een cursus bronzen beelden maken kost €325,- (inclusief materialen).

Ook biedt SART teambuilding voor bedrijven en organisaties. Hierbij maak je net als bij de eerder genoemde cursus en workshop bronzen sculpturen. Het is een volledig verzorgde 1-daagse workshop voor 10 personen. Ook hier ga je modeltekenen, modelleren van de sculptuur (was) en eventueel invormen (mallen maken). De bronzen sculpturen worden nageleverd. Meer informatie over onder andere kosten vind je op de website.

De locatie

SART in Beeld Hoge Bothofstraat 39-49 7511 ZA Enschede Route naar locatie

Parkeren

Bothofterrein Hoge Bothofstraat, Binnensingelgebied 45 7511 ZA Enschede Route naar parkeerplek