Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Sart2
Hobby & vrije tijd

SART IN BEELD

Cursussen en workshops bronzen beelden maken

De Stichting Art Twekkelo (SART) geeft workshops en cursussen op het gebied van bronzen beelden maken (bronsgi...

Lees verder
Hoge Bothofstraat 39-49
295.00

De Stichting Art Twekkelo (SART) geeft workshops en cursussen op het gebied van bronzen beelden maken (bronsgieten). Een bijzondere activiteit voor Enschede!

Een workshop bronzen beelden maken bestaat uit een 3-daagse workshop op een zaterdag en een zondag van 09:30 - 16:30uur (inclusief lunch) en nog een zaterdag van 09:30 - 12:30uur (bronsgieten). In deze workshop ben je bezig met het modelleren van een sculptuur (was), invormen (mallen maken) en bronsgieten. Deze workshop bronzen beelden maken kost €295,- (inclusief materialen).

De cursus bronzen beelden maken bestaat uit 10 avonden van 2,5uur onder professionele begeleiding. In deze cursus ben je bezig met modeltekenen, modelleren van het sculptuur (was), invormen (mallen maken), bronsgieten en het sculptuur bewerken. Een cursus bronzen beelden maken kost €325,- (inclusief materialen).

Ook biedt SART teambuilding voor bedrijven en organisaties. Hierbij maak je net als bij de eerder genoemde cursus en workshop bronzen sculpturen. Het is een volledig verzorgde 1-daagse workshop voor 10 personen. Ook hier ga je modeltekenen, modelleren van de sculptuur (was) en eventueel invormen (mallen maken). De bronzen sculpturen worden nageleverd. Meer informatie over o.a. kosten vind je op de website.

Openingstijden

3-daagse workshops€ 295.00
10 avonden cursus€ 325.00
Contact

SART in Beeld

Hoge Bothofstraat 39-49

7511ZA Enschede

sart.online/

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 SART in Beeld
Hoge Bothofstraat 39-49
7511ZA Enschede