Wanneer je van plan bent om nieuwe meubels aan te schaffen voor je woning, heb je ongetwijfeld al enige inspiratie opgedaan op het internet. Bij Schippers Lifestyle kun je de meubels ook in het echt bekijken en een keuze maken wat perfect is voor je interieur.

Op de website van Schippers Lifestyle krijg je een goed beeld van het ruime assortiment. Door de vele verschillende uitvoeringen en opstellingen van de meubels kun je in de showroom je ogen uitkijken.

Toonkamers in vele stijlen
De toonkamers in de sfeervolle showroom zijn door de vele uitvoeringen en opstellingen dus zeer gevarieerd ingericht. Met 1.500 m2 krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en is er meer dan genoeg inspiratie op te doen. Bij Schippers Lifestyle begrijpen ze maar al te goed dat je niet zomaar een nieuw meubel aanschaft. Het moet natuurlijk wel voldoen aan jouw comfort, design en eventuele andere eisen.

Door een bezoek te brengen aan de showroom kun je kennismaken met de meubels van hoge kwaliteit. Ervaar het hoge comfort van de bankstellen en fauteuils, of bewonder de strakke afwerkingen van de eetkamerstoelen en tafels.

De locatie

Schippers Lifestyle Lenteweg 28 7532 RB Enschede Route naar locatie