Wijnhandel, slijterij en cadeauhuis Nijhuis Glanerbrug.

Als je op zoek bent naar een whisky of een kwaliteitswijn dan ben je bij hen aan het goede adres. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in deze twee soorten dranken. Naast de whisky’s en kwaliteitswijnen kun je er ook terecht voor verschillende bieren en zowel binnenlandse als buitenlandse likeuren.

Glanerbrugse Historie

Wat op dit moment erg populair is zijn de Glanerbrugse likeuren. Op de likeuren staat Glanerbrugse geschiedenis. De likeuren die verkrijgbaar zijn zijn “De Stroat”, “De Grenspoal”, “Tranendal”, “Het Vloddertje”, “Het Laantje” en “De Beekhoek”. De likeuren zijn verkrijgbaar als zakflacon (0,2 liter), kruikje (0,5 liter) of fles (0,7 liter).

De gekochte producten worden (indien nodig) op een originele en creatieve manier ingepakt en daarnaast zijn er ook verschillende kant en klare geschenkverpakkingen te koop.

Wijn- en whiskyproeverijen

Buiten de verkoop van dranken, worden er ook wijn- en whiskyproeverijen georganiseerd. Om op de hoogte te blijven van de activiteiten kun je je inschrijven op de website om zo geen elke proeverij te missen.

De locatie

Slijterij & Wijnhandel Nijhuis Gronausestraat 1271 7534 AJ Glanerbrug Route naar locatie