Hier vind je niet alleen sneakers en retro runners, maar ook basketbalschoenen. En ook de nieuwste kleding en accessoires zoals tassen of snapbacks die perfect passen bij je outfit.

In 1998 is de allereerste winkel in Essen (Duitsland) geopend. Er zijn nu meer dan 100 winkels in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Italië.

Bij Snipes vind je niet alleen sneakers van Adidas of Nike, retro runners van Reebok en Asics, maar ook basketbalschoenen van Jordan en Nike. En ook de nieuwste kleding en accessoires zoals tassen of snapbacks die perfect passen bij je outfit.

We live sneakers - is dan ook het motto van Snipes.

Nike Air Max, Jordan retros, Asics Gel Lyte III retro runners of Timberland winterboots, bij Snipes hebben ze voor elke gelegenheid een groot assortiment schoenen en sneakers. Ook limited editions van Air Jordan of zeldzame Asics en Nike retro runners zijn te koop. In de stores of bij "Hot Releases" op www.snipes.nl kun je exclusieve en strictly limited editions van Nike- en Jordan-sneakers en retro runners krijgen.

Maar SNIPES verkoopt ook kleding en accessoires van merken als Nike, Jordan, Carhartt WIP, Fila, adidas of Urban Classics voor je op voorraad.

Jassen, snapbacks, fitted caps. T-shirts, jeans, jogging pants ... stel je outfit samen bij SNIPES en je ziet er goed uit.

De locatie

Snipes Kalanderstraat 5 7511 HW Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek