Sorrentino
Pino Di Matola is chefkok en tevens eigenaar. Hij is goed voor bijna 30 jaar ervaring in de Italiaanse keuken.
Écht Italiaans eten doe je bij Sorrentino, waar de chefkok met passie een heerlijke maaltijd bereidt.
Het bereiden van authentieke Zuid-Italiaanse gerechten zit als het ware in zijn bloed. In zijn familie worden recepten van generatie op generatie doorgegeven.
De gerechten worden met passie en zorg voor je klaargemaakt. Als men in Zuid-Italië uitgebreid gaat eten begint dat met een grote schaal met verscheidene antipasti, die kan bestaan uit diverse vleeswaren, kazen, vis en bruschetta. Met uiteraard een glaasje wijn erbij. Vervolgens wordt 'il primo' geserveerd, een klein bord pasta met een saus die de kok bereid heeft. Logischerwijs wordt dit opgevolgd door 'il secondo'. Dit bestaat uit een stukje vlees of vis met groente of salade en een aardappelgerecht. Met als laatst een 'dolce', een zoetigheidje. Echter de avonden in Italië eindigen niet, er is altijd plaats voor een allerlaatste ronde, nog een limoncello, en dan espresso...