Er worden 14 ateliers verhuurd, er is een expositieruimte en een flexplek. Een plek waar kunst getoond en beleefd kan worden. Dát is stichting Vierkwart!

Bij Vierkwart kun je terecht voor vele activiteiten! Zoals grote evenementen en exposities en meer regelmatige evenementen als een filmavond en het eetcafé. Bij het organiseren van de evenementen wordt er altijd gestreefd naar artistieke vernieuwing en experiment. Dit uit zich in de exposities door het tonen van nieuwe kunstwerken. In de overige evenementen zoals boekpresentaties, workshops, lezingen, filmavonden en poëziebijeenkomsten wordt er altijd op zoek gegaan naar vernieuwende ideeën die een nieuwe context kunnen bieden op grote en kleine onderwerpen. Hierdoor wordt een diverse maar vooral een inhoudelijk en inspirerend aanbod aangeboden.

Vierkwart wil impact bewerkstelligen! Hoe? Een blijvende nieuwsgierigheid stimuleren, omdat Vierkwart gelooft dat een nieuwe context voor nieuwe oplossingen kan resulteren in een constant veranderende samenleving.

De locatie

Stichting Vierkwart Blekerstraat 165 7513 DT Enschede Route naar locatie