Studio Spitsbaard is een winkel met vintage kleding en accessoires. Zorgvuldig gekozen, unieke en bijzondere vintage kleding en vintage woonitems.

Conny & Jacky zijn continu op zoek naar de mooiste vintage stukken. Items die hun hart stelen en hopelijk ook die van jou!

Ze richten zich op verschillende decennia, van de jaren 60 tot en met de jaren 90. Het is hun passie om de vintage te combineren met stukken van nu, zowel kleding als (woon)accessoires.

Van vintage jurken en broeken tot oorbellen en tassen. Bij Studio Spitsbaard zit je helemaal goed!

Enschede Cadeaukaart

Studio Spitsbaard is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Studio Spitsbaard

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Enschede is een vintage winkel rijker: Studio Spitsbaard. Jacky en Conny kwamen allebei uit verschillende richtingen, maar vonden elkaar in Enschede. Vanuit hun webshop ontstond de wens voor een stenen winkel. En die is er nu aan de Zuiderhagen. Inclusief opvallende oranje vloer.

In het gezellige pand aan de Zuiderhagen vind je een bonte verzameling van de mooiste vintage vondsten. Je shopt er dames- en herenkleding en accessoires voor jezelf en je huis. De winkel is ontstaan uit liefde voor vintage, maar ook een duurzame gedachte. Na een lange zoektocht is het pand aan de Zuiderhagen de plek geworden voor Studio Spitsbaard. Het klikt met de andere winkeliers in de straat, de sfeer is goed en het ‘Negen Straatjesgevoel’ is hier hoog. De omgeving is levendig en het publiek waardeert de unieke winkels die zich er vestigen.

Op de vraag wanneer iets nou eigenlijk ‘vintage’ is krijgen we een helder antwoord: het moet minstens 25 jaar oud zijn. Bij Studio Spitsbaard vind je dan over het algemeen ook alleen stukken die stammen uit 1920 tot aan 1995. Er is een kleine designhoek waar ook tweedehands designerkleding wordt verkocht.

Bij liefs denken Jacky en Conny geluksmomentjes die ze ervaren in hun winkel. Met Studio Spitsbaard bieden ze een veilige plek waar je naar hartenlust kunt passen, uitproberen en vooral jezelf verrassen.

De locatie

Studio Spitsbaard Zuiderhagen 24-26 7511 GL Enschede Route naar locatie