Studio Stadshuys053 onderdeel van het Stadshuys053 concept waar je kunt vergaderen en trainen in huiselijk zakelijke sfeer. De studio grenst direct aan het hoofdpand maar heeft een eigen entree en faciliteiten.

Studio Stadshuys053 is een comfortabel en compleet ingerichte studio met tweepersoonsbed, een douche, toilet, wastafel en sauna.

Het keukenblok is uitgerust met een quooker en combi-oven. Koffie kan worden gemaakt met het Nespresso apparaat. Er staan drankjes in de koelkast en versnaperingen (fruit, reepjes, verpakte nootjes) zijn aanwezig.

Werk en eet overdag aan de eettafel en plof 's avonds op de comfortabele zitbank.

Stadshuys053

Studio Stadshuys053 is een onderdeel van het Stadshuys053 concept waar je kunt vergaderen en trainen in huiselijk zakelijke sfeer. In het pand aan de Oliemolensingel kunnen bedrijven en organisaties met hun team (tot 20 personen) komen vergaderen, brainstormen, trainen en inspireren op een fijne, besloten plek. De eigenaren van dit concept wonen zelf ook op deze locatie. Dat maakt het concept uniek. Zij streven een zoveel mogelijk persoonlijke benadering na. Studio Stadshuys053 grenst direct aan het hoofdpand en deze studio is voor een spreker, trainer of collega van ver gevestigd, maar hij/zij heeft wel een volledig eigen domein met eigen entree en faciliteiten. Studio Stadshuys053 is in de weekenden leuk voor stellen die de stad Enschede willen ontdekken. Er is genoeg te doen!

De locatie

Studio Stadshuys053 Oliemolensingel 175 7511 BB Enschede Route naar locatie