Bij 'T Hooge Huys is een collectie bijzondere woonaccessoires te koop. Mooie vazen, manden, kaarsen, kussens die in elk interieur tot hun recht komen. De winkel heeft zijn naam te danken aan de meters hoge muren.

De eigenaresse van T Hooge Huys is een deel van de week in haar werkatelier, hier maakt ze meubels en woonaccessoires. Ook knapt ze meubels op. Ze werkt voornamelijk met hout en natuurlijke kleuren, de artikelen stralen daardoor een beetje vintage uit.

Liefs uit Enschede – 'T Hooge Huys

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Je kunt hier terecht voor bijzondere woonaccessoires in een mix van oud en nieuw, landelijk en industrieel. Erna gaat voor de vintage items zelf op jacht, veelal op de markten in België. Het eventuele herstelwerk dat veel items nodig hebben verricht ze ook zelf. Veel producten in de winkels zijn tussen de 50 en 100 jaar oud. Het oudste product dat momenteel in de winkel ligt is een slee van 150 jaar oud! Het leuke aan een vintage winkel vindt Erna dat er spullen liggen die niet op elke hoek te koop zijn. En bij het woord ‘liefs’ denkt ze aan de hartelijkheid van de stad.

De locatie

'T Hooge Huys Walstraat 16A 7511GH Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek