Tante Cor is een winkel in tweedehands kleding voor dames en heren. Daarnaast verkopen ze ook huishoudelijke artikelen, zoals linnengoed en dekbedden. Alles van hoge kwaliteit en degelijke materialen.

Sinds september 2019 is Corine Wilmink eigenaresse van de winkel ‘Tante Cor’. Na 23 jaar als bedrijfsleider gewerkt te hebben bij Koopjeshuis Mago, besloot ze om de winkel over te nemen. Met het voltallige team is ze doorgegaan onder een nieuwe naam: Tante Cor.

Liefs uit Enschede – Tante Cor

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Een oude bekende, maar dan onder een nieuwe naam. Aan de Heurne vind je tweedehands winkel Tante Cor. Corine waagde de stap en nam de winkel waar ze werkte over van de vorige eigenaar. Koopjeshuis Mago werd Tante Cor. Tijd om eens bij te kletsen!

In het ruime pand aan de Heurne kun je naar hartenlust shoppen voor tweedehands kleding. De inkoop doet Corine zelf in Duitsland. Hier kan ze specifieker stukken inkopen en ze is fan van de degelijke Duitse kwaliteit. Al 23 jaar staat ze in de winkel, ze kent de klanten en de klanten kennen haar. Dat is ook gelijk de kracht van Tante Cor volgens Corine. Je kunt er lekker rondneuzen, maar het is ook een laagdrempelige winkel waar het gewoon gezellig is. De winkel wordt door veel verschillende klanten gevonden. Van studenten tot koopjesjagers en van paradijsvogels tot bn’ers. Iedereen is welkom en het kundige team staat altijd klaar voor advies of een praatje.

Wanneer we Corine vragen naar ‘liefs’ hoeft ze niet lang na te denken. Het allerliefste maakt ze haar klanten blij voor weinig. Nog niet zo lang geleden ging een klant zielsgelukkig naar huis. Ze vond een soortgelijke jas in de winkel die twintig jaar geleden van haar gestolen was. Een klant die stralend het pand verlaat, daar doet ze het voor.

De locatie

Tante Cor De Heurne 55 7511 GZ Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek