Kom 365 dagen per jaar spelen op de vijftigtal nieuwste spellen als airhockeys, basketballs, ticketgames, racesimulatoren en flipperkasten in The Game Box Enschede.

Ontdek naast alle spellen ook The Game Box VR! Uniek en alleen beschikbaar in locatie Enschede. Strijd tegen zombies en andere wezens in een potje VR.

Ook de beroemde muntschuivers, flipperkasten, moto GP racers, Jurassic Park simulatoren, en autoracers ontbreken natuurlijk niet. Daarnaast kun je door middel van de spellen tickets winnen, waarmee er voor mooie prijzen gespaard kan worden!

Hoe beter je het spel speelt, hoe meer tickets je wint en hoe groter de prijs is waar je mee naar huis gaat.

The Game Box Enschede is een van de acht vestigingen in Nederland, naast onder andere Almere, Apeldoorn en Groningen.

The Game Box Enschede

De gamehal in Enschede is ook de allereerste arcade met restaurant en bar. Tijdens het spelen kun je dus heerlijk genieten van hotdogs, hamburgers, milkshakes en freakshakes, allemaal in Amerikaanse stijl natuurlijk.

Liefs uit Enschede – The Game Box

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Nieuw in Enschede en niet te missen: The Game Box heeft zijn derde filiaal geopend aan de Marktstraat. Wij spraken vestigingsmanager Kaneesha over de eerste bar-arcade van Nederland.

Het pand van The Game Box is direct te herkennen aan de vele kleuren en lichtjes die ervan afstralen. Spelletjesfanaten kunnen hier hun hart ophalen, er is ruime keuze! De ervaring leert dat vooral jongeren fan zijn van The Game Box. In de schoolvakanties is het daarom extra druk. Maar ook gezinnen en 50 plussers weten The Game Box te vinden. Bij de oudere generatie speelt jeugdsentiment een rol, Pacman is een van de favorieten. De jongere generatie vindt het vooral leuk om tickets te winnen en gaan dan glimmend van trots naar huis met hun zelf uitgezochte prijs. Iedereen wordt heel fanatiek hier, lacht Kaneesha.

Als we Kaneesha vragen naar wat zij het liefste doet dan hoeft ze niet lang na te denken. Door een onderlinge goede sfeer en samenwerking binnen het team de gasten een echt avondje uit te bieden. Glimlachend vertelt ze over twee oudere dames die een kerstcadeau kwamen kopen voor hun kleinkinderen. Toen ze eenmaal binnen waren bleek The Game Box ook een goede optie te zijn voor hun volgende vriendinnenavond. Geweldig toch?

De locatie

The Game Box Marktstraat 10 7511 GD Enschede Route naar locatie

Parkeren

Parkeer Garage Stationsplein Brammelerdwarsstraat, Binnensingelgebied 6 7511 JD Enschede Route naar parkeerplek