Op een steenworp afstand van het centrum van Enschede vind je de seizoenstheetuin "Schuif 's aan" op Erve het Honhof.

In de landelijk gelegen tuin kun je heerlijk genieten van een kopje thee of koffie met huisgemaakte lekkernijen. Je kunt hier terecht voor een Honhofs tea, Afternoon tea of een uitgebreidere High tea (de High tea moet wel vooraf gereserveerd worden). Alle zoetigheid en hartigheid wordt door gastvrouw Jolande zelf gebakken. Ook de Iced Tea & Lemonade is homemade. Op verschillende plekken in de tuin kun je genieten van het landelijke uitzicht.

Schuif 's aan is een theetuin, dus lekker weer is een must! We hebben ook een aantal gezellige plekjes binnen voor als het echt super slecht weer is. En ook onder de veranda is het gezellig zitten. Binnen in het Theetuin-gedeelte is een klein 'Theewinkeltje' waar allerlei leuke veelal homemade cadeautjes te koop zijn, zoals schorten, theemutsen (zomer/winter), theepotten, handbeschilderd porselein en combinatiepakketten. Ook kun je er bijna alle theesoorten vinden die ze verkopen.

De theetuin is ook een officieel rustpunt. Bij een rustpunt kunnen wandelaars en fietsers even pauzeren onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.

De locatie

Theetuin Schuif 's aan Honhofsweg 20 7535 PJ Enschede Route naar locatie