Bij VanTon kun je in één stop terecht voor een tankbeurt, vers belegde broodjes, catering, cadeaus, bloemen, koffie of een snack.

Tanken met korting

BP Tankstation wordt gerund door Ton Venekatte en zijn vrouw. Ton startte in 2016 als exploitant aan de Kuipersdijk in Enschede. Sinds 2019 vergezelt zijn vrouw hem bij VanTon. Ze runt de 'bakery' en verwent klanten met heerlijke broodjes en snacks, samen met het leuke team van dames. Het tankstation kent inmiddels vele trouwe klanten, die dankzij een voordeelpas hier met korting tanken. Deze voordeelpas is voor iedereen gratis af te halen in de tankshop, waarmee je profiteert van 13 cent korting op een liter benzine en 11 cent op een liter diesel.

Full service met een glimlach

Bij VanTon is er altijd tijd voor een praatje. Je auto kan er bijtanken, maar jijzelf ook. Met de vers afgebakken broodjes en warme snacks, waar je ter plekke van kunt genieten, is het hier goed toeven. Natuurlijk was je er je auto en vind je alle benodigdheden voor je auto, maar ook voor verse bloemen en andere geschenken kun je hier terecht.

Broodjes bezorgservice

Je kunt de bekende broodjes ook online bestellen en laten bezorgen. Ideaal voor een lunch op kantoor bijvoorbeeld! Met de stempelkaart spaar je bovendien voor een gratis broodje. Het 10de broodje is dan gratis.

De locatie

VanTon Diekman Kuipersdijk 420 7541 WK ENSCHEDE Route naar locatie