Een kledingwinkel voor vrouwen in het midden- en hoge segment, dat is Fier. Voor elk type vrouw is er kleding. Is je stijl casual, classy, stoer of vrouwelijk? Deze kleding vind je bij Fier.

Vier vrouwen hebben hun droom waargemaakt met hun winkel: het Fiertal. Elke vrouw mag zijn wie ze wil zijn en trots zijn op zichzelf. Met de mooie en veelzijdige kledingcollecties zoals die van het luxe Dante, de Scandinavische eenvoud van Modström, het sportieve Zoë Karssen en het veelzijdige Summum kan ieder type vrouw hier slagen voor een mooie outfit.

Bij WinkelFier ben je van harte welkom om te passen, de stoffen te voelen of gewoon om inspiratie op te doen. En natuurlijk is er koffie! Een fijne, gastvrije sfeer waarin je je welkom voelt.

Enschede Cadeaukaart

Winkel Fier is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Winkel Fier

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Vier vriendinnen die van mode houden en een droom hebben om samen iets te beginnen. Dat was het begin van damesmodezaak Winkel Fier! Fardau, Martiene, Hilde en Inge vonden dat Enschede, na het vertrek van de Bijenkorf, een winkel miste voor het midden en hogere segment. Bij WinkelFier kun je terecht voor merken als Modström, Zoe Karssen, Jacky Luxury, Fabienne Chapot en nog veel meer! Hun liefste? Vriendschap en liefde in alle facetten.

De locatie

Winkel Fier Van Loenshof 14 7511 HG Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek