Een winkel vol hippe interieuritems, accessoires en kinderitems.

Wonder & Melon is een conceptstore waar ze hippe hebbedingen hebben op het gebied van interieur, lifestyle en kids.

De prachtig ingerichte winkel staat vol met hippe accessoires, mooie kinderitems en interieuritems van deze tijd! Je kunt er heerlijk rondsnuffelen en geweldige items scoren!

Liefs uit Enschede - Wonder & Melon

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

In de charmante Zuiderhagen vind je een sinds eind 2021 de hippe boutique conceptstore Wonder & Melon. Margot en haar man Tim zagen kansen in Enschede en besloten om ervoor te gaan. Margot had al een interieurblog, maar werkte daarnaast in de jeugdzorg. Ze besloot om haar droom na te jagen en een winkel te openen in de binnenstad van Enschede. Het is een vooruitstrevende en kleurrijke concept store geworden. Je shopt er hippe interieurmerken, exclusieve kinderkleding en unieke accessoires en dameskleding. Vooral jonge moeders weten de winkel al goed te vinden, maar ook andere generaties die op zoek zijn naar een origineel cadeau.

Margot geniet van het klantencontact in de winkel. Maar ook de inkoop geeft haar veel energie. Unieke pareltjes en nieuwe merken vinden om klanten weer mee te verrassen. Ze zit niet graag stil, dus er gaan heel veel ideeën door haar hoofd voor in de toekomst. Een tweede vestiging in een andere stad misschien. Of cursusavonden hosten in haar winkel bijvoorbeeld. Maar voor nu is het optimaal genieten van haar eigen unieke winkel aan de Zuiderhagen.

Enschede Cadeaukaart

Wonder & Melon is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Wonder & Melon Zuiderhagen 37 7511 GJ Enschede Route naar locatie

Parkeren

Hermandad Nijverheidstraat, Binnensingelgebied 15 7511 JM Enschede Route naar parkeerplek
Conceptstore Wonder & Melon in Enschede - Uit in Enschede
 - Uit in Enschede
Conceptstore Wonder & Melon in Enschede - Uit in Enschede