Zuivelboerderij Holterhof ligt aan de rand van Enschede, vlakbij natuurgebied het Aamsveen. Pure, lekkere zuivel tegen een eerlijke prijs. Vanuit deze gedachte is in 2021 de zuivelwinkel geopend.

Na veel experimenteren, door ontwikkelen en heel veel fijnproeven is Holterhof tot een mooi assortiment aan eerlijke zuivelproducten van Twentse grond gekomen.

Deze producten worden met de Weidemelk van eigen koeien gemaakt. Met veel plezier bereiden de medewerkers verse kwark, melk, karnemelk, vla, yoghurt en andere producten. Het comfort en welzijn van de koeien staat bij melkveebedrijf Holterhof hoog in het vaandel. De hoogwaardige kwaliteit van de producten komt tot stand door de goede zorg voor dier en natuur. De koeien staan minimaal 120 dagen in de wei.

Alle zuivelproducten worden aan huis geproduceerd en verpakt. Daarnaast vult zuivelboerderij Holterhof het assortiment aan met pure producten uit de Twentse regio.

Enschede Cadeaukaart

Zuivelboerderij Holterhof is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Zuivelboerderij Holterhof Holterhofweg 310 7534 PT Enschede Route naar locatie