Meisje is een hip koffietentje, waar je terecht kunt voor ontbijt, brunch, lunch en een middaghapperijtje.

Bij Meisje kun je heerlijk koffiedrinken, en natuurlijk hoort daar iets lekkers bij. Bijvoorbeeld de spelt-appeltaart. De eigenaresse, Nonna, is van Molukse afkomst en dit proef je terug in de heerlijkheden die worden geserveerd. Zij geeft haar eigen twist aan de producten, waardoor een mix van Molukse traditie en Twentse invloeden ontstaat. Tevens zijn in de lunchroom kunstwerken te zien.

Liefs uit Enschede – Meisje

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Het "Liefs uit Enschede" team was op bezoek bij Meisje. Een nieuw hip koffietentje aan de Raadhuisstraat, waar je terecht kunt voor ontbijt, brunch, lunch en een middaghapperijtje. Op de foto staan Kishan (keukenbrigade), Rowdy (keukenbrigade) en Nonna (eigenaresse). Nonna is in Enschede begonnen om haar levendige binnenstad met een variatie aan winkels en de vele bezoekers. "Mijn allerliefste is mijn moeder die mij de liefde voor eten en drinken heeft bijgebracht!"

De locatie

Meisje Raadhuisstraat 23 7511 HJ Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek