Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Winkelen in de klanderij

Overdekt winkelen

Winkelen in Enschede biedt talloze mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld eens de Klanderij in het centrum, het grote Miro Center aan de rand van de stad of laat je verrassen door het grote aanbod aan speciaalzaken op het gebied van wonen, doe-het-zelf en decoratie op Woonplein Enschede. De overdekte winkelcentra staan garant voor een uitgebreid assortiment, voldoende parkeergelegenheid en een middag vol winkelplezier.

Klanderij Enschede

De Klanderij

De Klanderij is een winkelcentrum gevestigd aan het H.J. van Heekplein. Met 50 verschillende winkels in mode, schoenen, persoonlijke verzorging, multimedia en nog veel meer, kun je hier naar hartenlust shoppen.

Lees meer
Mirocenter Enschede

Miro Center

Het Miro Center is een winkelcentrum aan de rand van Enschede. In dit deels overdekte winkelcentrum vind je 12 winkels met een uitgebreid en wisselend assortiment, zoals AH XL, C&A, Hema, Intertoys, Big Bazar, Xenos en meer.

Lees meer
Woonplein Enschede

Woonplein Enschede

Meubels, woonaccessoires, tuinmeubelen, verf, behang en allerlei andere spullen op het gebied van woninginrichting vind je in de winkels op Woonplein Enschede. Daarnaast vind je er ook Toy Champ, McDonald's en Big Gym.

Lees meer