Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Deuren escape room 3057 1559035666 35hxhxd3l7

Escape room Enschede

Ben jij goed in puzzelen en raadsels? Probeer dan eens een escape room in Enschede! Vind de belangrijke cues en ontsnap binnen de tijd uit de kamer. Dat lijkt misschien simpeler dan het is, want niet iedereen slaagt hierin. De gouden tip: zorg dat je met een goed team bent.

lets escape enschede

Let's Escape Enschede

Ben je op zoek naar een leuke activiteit als bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiefeestje? Kom dan naar Let's Escape in Enschede.

Lees meer
The hour escapes Enschede

The Hour Escapes

Jouw avontuur begint op de avond van 26 november 1938. Nikola Tesla is al maanden bezig zijn prototype te voltooien dat de draadloze overdracht van energie mogelijk maakt. Er zijn meerdere geïnteresseerden in het apparaat, en er kan veel geld mee verdiend worden.

Lees meer
Escape Room Rutbeek

Escape Room Rutbeek

Ben je stressbestendig, vindingrijk en graag illegaal bezig? Dan ben jij mogelijk de ideale smokkelaar die succesvol zijn waren de grens over krijgt!

Lees meer
Escape Mission Enschede

Escape Mission Enschede

De Deep Sea Station escape room van Escape Mission vind je in Enschede. Spanning gegarandeerd, want je zit met z’n allen opgesloten in een onderwaterstation.

Lees meer
Room Escape Enschede

Room Escape Enschede

Bij Room Escape Enschede is de opdracht simpel: ontsnap binnen een uur uit de kamer. En dit lukt alleen door goed na te denken en samen te werken.

Lees meer
Zero55 Space6

Mini escape room bij Zero55

4 verschillende futuristische, mini escape rooms met elk een andere opdracht en thema. Zo is er de Climbing Wall, The Armoury, Laboratory en Lasermaze.

Lees meer
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer