De medewerkers van OPEN32 voorzien je graag van persoonlijk advies op een van de locaties in Enschede.

Shoppen is een feestje, vinden ze bij OPEN32. Daarom doen ze er alles aan om er samen met jou een feestje van te maken. Wie je ook bent, wat je stijl ook is, wat je wensen ook zijn. Als vaste klant ben je voor hen erg belangrijk.

Voor de laatste trends kun je bij OPEN32 terecht voor de nieuwste collecties van je favoriete merken. Volg je de trends niet, maar wil je er gewoon goed uitzien, kom dan langs in de winkel en medewerkers vertellen je hoe jij het best tot je recht komt en hoe je daarbij de laatste trends het beste toe kan passen. Zij adviseren je namelijk graag op het gebied van mode en geven je een eerlijk advies. Ben je een vaste klant van OPEN32? Vraag dan de MyCard aan en laat je verrassen door de vele persoonlijke voordelen die je als vaste klant bij hen hebt.

Persoonlijk advies
De winkels en de collecties zijn de afgelopen dertig jaar sterk gegroeid. Maar de manier van werken is nooit veranderd: elke klant is van harte welkom en kan rekenen op een eerlijk, persoonlijk advies en de beste service. OPEN32 staat altijd open voor vragen en nieuwe ideeën. Kleding en tevreden klanten zijn namelijk hun passies. Dat blijkt uit hun enthousiasme, de collectie en inzet.

Enschede Cadeaukaart

OPEN 32 is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Open 32 Klanderij 81 7511 HS Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek