Open32 heeft een groot assortiment (jonge) dames- en herenmode. OPEN32 Enschede HJ van Heekplein is dé kledingwinkel waar je bekende merken als PME Legend, Cast Iron, Calvin Klein, Silvercreek en G-Star RAW kunt kopen. Nieuwsgierig naar het complete aanbod van OPEN32 Enschede HJ van Heekplein? Kom dan gezellig langs in de winkel. Naast goede service en persoonlijke styling -en maatadvies, staat de koffie voor je klaar. COME IN WE’RE OPEN.

Bij OPEN32 Enschede HJ van Heekplein kun je dames- en herenkleding kopen van de beste merken. OPEN32 heeft regelmatig nieuwe collecties passend bij ieder seizoen. Je kunt bij OPEN32 terecht voor merken als Tommy Jeans, Selected Femme, Modström, maar ook Levi’s en Madness zijn niet weg te denken uit hun winkelaanbod. Of je nu opzoek bent naar een gave jeans, blouse, overhemd of T-shirt. Bij OPEN32 Enschede HJ van Heekplein is er voor elke gelegenheid iets te vinden. Wie je ook bent of wat je stijl ook is, OPEN32 Enschede HJ van Heekplein is er voor jou.

Enschede Cadeaukaart

Open 32 is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.


De locatie

OPEN 32 H.J van Heekplein H.J. van Heekplein 124-128 7511 HN Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek