In de foyer van Tetem vind je ook het Café, een veelzijdige conceptstore gericht op duurzaamheid en technologie. Het Tetem Café is de mix van een conceptstore met duurzame cadeaus, ontmoetingsplek, workspace, een vegetarische sap- en koffiebar, kapsalon Nivo en het Plantenasiel LEAFDE.

Het Tetem Café is een veelzijdige conceptstore gericht op duurzaamheid en technologie. Je kunt er duurzaam vervaardigde en innovatieve cadeaus kopen en terecht voor een lekkere vegetarisch lunch, verse sapjes en goede koffie. In de workspace kan je in een inspirerende omgeving aan het werk en creatieve collega’s ontmoeten. Je kunt een ‘weesplant’ brengen of ophalen en je haar laten knippen bij Kapsalon Nivo. Ook biedt Power Noord lees- en taalcursussen aan voor buurtbewoners. Blender Blender is een multifunctionele ruimte en een plek waar verschillende doelgroepen elkaar kunnen ontmoeten!

Het Café staat in directe verbinding met alle activiteiten en programma’s binnen Tetem. Natuurlijk met de interactieve tentoonstellingen, die raken aan actuele onderwerpen en thema’s in de samenleving. Daarnaast met het Lab van Tetem, dat bestaat uit het MaakMeeLab voor gezinnen, kinderen uit de buurt en geïnteresseerden en het FabLab waar professionals en studenten werken aan ontwikkeling en verbreding van hun skills. Dan is er de Projectspace, waar Tetem samen met makers en onderwijsinstellingen uit de regio werkt aan tentoonstellingen, producties en projecten. Tot slot is er de Huiskamer, die door wijkbewoners gebruikt wordt voor taal- en computerles en ontmoetingen.

De locatie

Tetem Café Stroinksbleekweg 16 7523 ZL Enschede Route naar locatie