Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Koosveld De trekkershut en Kooswei Enschede

De leukste vakantiehuizen en appartementen

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Enschede? Bekijk hier het aanbod van vakantiehuizen in Enschede en omgeving. Er zijn diverse opties, zowel voor korte als lange verblijven. Slapen in een bedstee of je eigen paard mee nemen? Dat is allemaal mogelijk.

Kotmans spieker Enschede

Kotman’s Spieker

Bij Kotman's Spieker slaap je in een echte bedstee! De twee boerenappartementen zijn met elkaar te verbinden en kunnen als één grote vakantiewoning worden gehuurd.

Lees meer
De Trekkershut En  Kooswei Enschede

Koosveld recreatiewoningen

Deze drie recreatiewoningen, te weten 'Koosvenke', 'Kooswal' en 'Het Boll'nbuske', liggen prachtig verscholen in de bossen, maar niet afgelegen.

Lees meer
manege hoefslag appartement enschede

Manege de Hoefslag appartement

Bij Manege de Hoefslag is het mogelijk om zonder of met je paard op vakantie te gaan in Twente. Bij de manege kun je terecht in een appartement op het terrein. Mocht je met paard willen komen, dan zorgt de manege ervoor dat je paard het aan niets ontbreekt.

Lees meer
Het Tuinhuis Enschede

Het Tuinhuis

Vrijstaand ‘Tuinhuis’ met eigen ingang en een vloeroppervlakte van 20m2; rustig gelegen nabij het centrum van Enschede. Zeer geschikt voor mensen die een langere periode willen blijven.

Lees meer
lonneker staete appartementen enschede

Lonneker Staete Appartementen

Midden in het gezellige centrum van het aan Enschede grenzende Lonneker staan acht luxe appartementen. Deze appartementen zijn voorzien van alle comfort en tijdelijk (weekend of midweek) of voor een langere periode te huur.

Lees meer
Klein Gallië Enschede

Vakantiewoning Klein Gallië

Een oase van rust, aan de rand van het Haagse Bos met uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden.

Lees meer
Skier Twente

Skier Twente

Lees meer