Plan je route naar het startpunt

In Enschede kun je heerlijk shoppen. De grote winkelketens zijn er te vinden, maar ook kleine winkeltjes van lokale ondernemers. Elke shopper kan hier slagen. Met de shoppingroute kom je langs de winkels die je zeker bezoeken moet als je in Enschede bent.

Startpunt

Laat je verrassen bij Søstrene Grene

Bij Søstrene Grene vind je allerlei artikelen op het gebied van lifestyle en interieur met een vleug Scandinavië. Door het voortdurend wisselende assortiment vind je hier altijd de nieuwste trends voor in huis. De leukste interieuraccessoires, hebbedingetjes, feest- en hobbymaterialen maar ook lekkernijen uit Denemarken. 

Außenansicht von Sostrene Grene am Van Heekplein in Enschede - Uit in Enschede

Naast Søstrene Grene vind je Starbucks aan het H.J. van Heekplein. Een lekkere latte, cappuccino of ice coffee to go is altijd lekker!

Een dagje winkelen in de grootste stad van Oost-Nederland is een hele belevenis. Met het Van Heekplein als grootste winkelplein met bekende ketens is het aanbod groot, maar dat is nog niet alles. Enschede heeft nog veel meer. Ontdek bekende en onbekende hotspots met de shoppingroute en kom door de leukste straatjes van Enschede. Het dagje Enschede kan beginnen.

Toff Kidswear Enschede - Uit in Enschede
Dille & Kamille winkel in Enschede - Uit in Enschede
Drie vriendinnen winkelen in de Haverstraatpassage in Enschede - Uit in Enschede
Toff Kidswear, Dille & Kamille, Haverstraatpassage

Eindpunt

Shoppen met Ibiza vibe bij Rosee

Sluit de shoppingroute af bij Rosee. Hier vind je prachtige damesmerken die zich onderscheiden. De eigenaresse, Hermie, is styliste en geeft je advies voor de perfecte outfit. 

Kleiderstangen voller Kleidung bei Rosee in Enschede - Uit in Enschede

De Oude Markt is de perfecte plek om je shopdag af te sluiten. Borrelen bij Bluff, een daghap bij de Kater of uitgebreid dineren bij Sage, het kan allemaal.

Download de PDF van de route. Veel shopplezier!