Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Printen

Bereikbaarheid

Enschede, gelegen aan de snelweg en aan de Duitse grens, is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. ook is er voldoende parkeerruimte.

Gunstig gelegen op de as Amsterdam-Berlijn, pal aan de Duitse grens, is Enschede zowel met de auto als per trein uitstekend bereikbaar. Ook vanuit Duitsland, dankzij goede snelwegverbindingen én directe treinaansluitingen met Münster en Dortmund. NS-station Drienerlo ligt vlakbij de Universiteit Twente.

In de stad zelf kunnen uw gasten zich, dankzij de compacte schaal, makkelijk en snel verplaatsen. Accommodaties zijn goed bereikbaar en bieden volop parkeerruimte. Pal aan de afrit van de A35 bevindt zich het gloednieuwe Van der Valk-hotel, terwijl tegenover het NS-station recent het Intercity Hotel is geopend. Uiteraard zijn er nog veel meer overnachtingsmogelijkheden, tot aan kleinschalige Bed & Breakfast-accommodaties.

Aan elke kant van de stad ligt het mooie Twentse landschap onder handbereik. Rijk aan bezienswaardigheden, tradities en streekproducten: de ideale omgeving voor ‘slow tourism’.