Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
golfbaan sybrook 1 enschede

Ontspannen met een potje golf

In en rondom Enschede zijn er vele mogelijkheden tot golfen. Of je nou een serieus potje wilt golfen, wilt shinen tijdens een potje Glowgolf of wilt midgetgolfen en wokken. Het kan allemaal! Ontdek hieronder de mooiste golfbanen van Enschede.

golfbaan sybrook enschede

Golfbaan Het Rijk van Sybrook

Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom op deze mooie locatie aan de weg van Enschede naar Oldenzaal. Op Het Rijk van Sybrook kun je golfen, maar ook lunchen of dineren.

Lees meer
Shortgolf Spielehof Enschede

Shortgolf Spielehof

Even buiten de bebouwde kom van het pittoreske Twentse dorpje Boekelo vind je Shortgolf Spielehof, de accommodatie voor zowel de ervaren-, beginnende- als recreatieve golfer. Golfen is op deze manier voor iedereen vanaf acht jaar mogelijk.

Lees meer
Golfclub Prinses Wilhelmina Enschede

Golfclub Prinses Wilhelmina

De 9 holes baan van de Golfclub Prinses Wilhelmina is gelegen in een parkachtige omgeving met beken en waterpartijen omzoomd met prachtige bomen en rododendrons.

Lees meer
Glow Golf enschede

Glowgolf Enschede

Ontdek de ervaring van glow in the dark midgetgolf. Speel op de spectaculaire 18 holes golfbaan met prachtige decorstukken, het leuke minigolfspel. Alle wanden en vloeren zijn hierbij uitgelicht met blacklights.

Lees meer
Sensazia golf enschede

Midgetgolf & Glowgolf Enschede

Midgetgolf bij Sensazia in Enschede is de perfecte invulling van je vrije tijd! Combineer een avond heerlijk wokken met de fun van midgetgolf.

Lees meer
Speelpark Hoge Boekel Enschede

Speelpark & Restaurant Hoge Boekel

't Hoge Boekel biedt een hele dag volop plezier voor kinderen van 2 tot 12 jaar, met prachtige speeltoestellen en leuke attracties.

Lees meer