Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Eetcafe Bij Flip Enschede
Daghap, Nederlands, Vegetarisch

EETCAFÉ BIJ FLIP

Hier kun je terecht voor een uitgebreide lunch, diner of een daghap voor een leuke prijs.

Eetcafé bij Flip (voormalig Eetcafé CP) is een sfeervol café met eetgelegenheid, met een uitgebreide lunch-, d...

Lees verder
Langestraat 58-60

Eetcafé bij Flip (voormalig Eetcafé CP) is een sfeervol café met eetgelegenheid, met een uitgebreide lunch-, diner- en daghapkaart.

Het team van bij Flip ontvangt je graag in een muzikale setting en serveert een heerlijke en snelle lunch, een verrassend diner, een gevarieerde daghap en een creatieve borrelhap. Veel van de gerechten worden bereid op een houtskoolgrill en dat proef je! Daarnaast zijn er ook een uitgebreide bierkaart, heerlijke wijnen en de lekkerste cocktails.

Live muziek en DJ's
Regelmatig kun je bij Bij Flip genieten van livemuziek of aansprekende DJ's. De tafels gaan aan de kant en de voetjes kunnen van de vloer! Check de website voor het programma.

Heropening Bij Flip
Vanwege de coronacrisis is Bij Flip aan de Langestraat dicht geweest. Vanaf maandag 28 februari gaan ze weer open. Hun bezorgservice blijft gewoon bestaan.

Enschede Cadeaukaart

Eetcafé Bij Flip is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Eetcafé Bij Flip

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Robert is al ruim 35 jaar kok en gastheer Ronald (Flip) is al 40 jaar voor velen een bekend gezicht in de binnenstad van Enschede. Sinds april 2016 is Ronald samen met zakenpartner Tom de nieuwe eigenaar van Eetcafé Bij Flip. Ze hebben beide een passie voor muziek die terug te vinden is in het interieur en de menukaart. Waar denken ze aan bij het woord “liefste”? Voor Ronald is dat een mooie avond met vrienden en goede muziek.

Openingstijden

Contact

Eetcafé Bij Flip

Langestraat 58-60

7511 HC Enschede

+31 53 4319962

www.eetcafebijflip.nl/

[email protected]

Bekijk het menu

Route plannen

Locatiegegevens

1 Eetcafé Bij Flip
Langestraat 58-60
7511 HC Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Irenegarage
Van Lochemstraat 9
7511 EG Enschede

450
2017 Liefs Uit Enschede Cp Marketing En Campagnes